Betonvloeren

Het gebruik van betonmortel is bij het aanleggen van een vloer en andere oppervlakten nog steeds een aantrekkelijke optie. Boersma Beton heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van grote en kleine vloeren, zowel binnen als buiten.

Bij het aanleggen van een stabiele en duurzame betonvloer moet met een aantal factoren rekening gehouden worden. In eerste instantie is het belangrijk vast te stellen waar de vloer voor gebruikt moet worden en welke belasting hiermee gepaard gaat. Dat heeft invloed op de keuze voor het wapeningsijzer dat gebruikt moet worden, maar ook op de betonsoort. Daarnaast is het belangrijk om vast te stellen welke afwerking gewenst is. Boersma Beton werkt samen met partijen die vloeren vlinderen en borstelen, maar ook het simpelweg afrijen is mogelijk.

Bij het storten van betonmortel in het werk is de logistiek ook een belangrijk deel van de operatie. Bij kleine hoeveelheden betonmortel is het mogelijk om het met de kruiwagen in het werk te brengen, bij moeilijk bereikbare plekken of grote hoeveelheden betonmortel is het aantrekkelijk om een betonpomp in te zetten. Boersma Beton adviseert, maakt een offerte op maat en kan indien gewenst het volledige proces voor haar rekening nemen.

Boersma Beton staat voor:

Persoonlijk advies

Wij geven persoonlijk, deskundig en eerlijk advies en zijn full-service gericht naar onze klanten.
 

Maatwerk

Samen met de klant bekijken we de vraag en bespreken we de wensen om een mooi maatwerk resultaat op te leveren.

Kwaliteit

Onze producten zijn duurzaam, van de hoogste kwaliteit en gecertificeerd. Onze leveranciers geven 20 jaar productgarantie.
 

DE BETONSPECIALIST UIT TWIJZEL

De aannemer van betonprojecten
Wij begeleiden het traject van A tot Z

Vragen over onze producten en diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Boersma Beton is een klein bedrijf waar persoonlijk contact met de klant een belangrijke kernwaarde is. Alleen zo kunnen we u zo goed mogelijk te woord staan en helpen aan een passende oplossing. Heeft u informatie nodig of wilt u een specifieke offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact☎ 06 41745580