Producten & diensten

Boersma Beton heeft veel ervaring met betonprojecten op grote en kleine schaal met een passend aanbod van producten, die deels uit voorraad geleverd kunnen worden. Bekijk hieronder de verschillende producten en diensten die wij in ons aanbod hebben.

Betonvloeren

Is het tijd voor een nieuwe opslagplaats voor gras of maïs, een nieuwe vloer in een loods of gebouw? Boersma Beton kan u helpen bij het aanleggen van een nieuwe betonvloer.

keerwanden_met_hak

Schuimbeton

Het isoleren van een vloer of kruipruimte kan effectief gedaan worden met de inzet van schuimbeton. Boersma Beton heeft vele jaren kennis met de toepassing van schuimbeton.

Prefab beton

Maatwerk is de standaard! Boersma Beton heeft alle middelen om in eigen huis te produceren. Denk aan betonplaten, borstwering, poeren en watergoten.

sleufsilo_boersmabeton

Keerwanden

Een nieuwe sleufsilo aanleggen, walbeschoeiing maken of simpelweg een grondwal verstevigen? Keerwanden wanden van beton worden vaak gebruikt in de agrarische sector, maar zijn uiterst geschikt voor andere doeleinden. Boersma Beton voorziet in al deze zaken met een uitgebreid aanbod van keerwanden.

Gietdekvloer

Cemfloor is de oplossing voor het leggen van een gietvloer in een nieuwbouw- of renovatieproject. Na het storten is de vloer snel begaanbaar en zorgt het voor uitstekende warmtegeleiding in de ruimte.

Betonplaten

Een nieuw kavelpad aanleggen of een bestaand onverhard terrein verstevigen? Boersma Beton heeft voor verschillende toepassingen betonplaten, geschikt voor zware belasting.

Boersma Beton staat voor:

Persoonlijk advies

Wij geven persoonlijk, deskundig en eerlijk advies en zijn full-service gericht naar onze klanten.
 

Maatwerk

Samen met de klant bekijken we de vraag en bespreken we de wensen om een mooi maatwerk resultaat op te leveren.

Kwaliteit

Onze producten zijn duurzaam, van de hoogste kwaliteit en gecertificeerd. Onze leveranciers geven 20 jaar productgarantie.
 

DE BETONSPECIALIST UIT TWIJZEL

De aannemer van betonprojecten
Wij begeleiden het traject van A tot Z

Vragen over onze producten en diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Boersma Beton is een klein bedrijf waar persoonlijk contact met de klant een belangrijke kernwaarde is. Alleen zo kunnen we u zo goed mogelijk te woord staan en helpen aan een passende oplossing. Heeft u informatie nodig of wilt u een specifieke offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact☎ 06 41745580