Gietdekvloer

Cemfloor is de oplossing voor het leggen van een gietvloer in een nieuwbouw- of renovatieproject. Deze hoogwaardige cementgebonden gietdekvloer heeft als voordeel dat het geen arbeidsintensief proces is, de vloeren snel begaanbaar zijn en zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding in de ruimte.

Gietdekvloer (Cemfloor)

Voor een afdekvloer van hoogwaardige kwaliteit is Cemfloor de geschikte oplossing. Het is een betrouwbare oplossing voor het leggen van een gietdekvloer in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het product is in het werk snel te verwerken door de zelfnivellerende werking en kan in grote oppervlaktes aangebracht worden. De minimale dikte van een Cemfloor is 30 millimeter, waardoor de overbrenging van warmte uit de vloerverwarming optimaal is.

Een gietdekvloer van Cemfloor is na de snelle verwerking ook vaak binnen 24 tot 48 uur begaanbaar, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Hierna kan het stookproces doorlopen worden waarna het slechts 21 tot 28 dagen duurt voordat de uiteindelijke vloer gelegd kan worden.

Voordelen cementgebonden dekvloer

Het leggen van een cementgebonden dekvloer van Cemfloor heeft verschillende voordelen:

  • Eenvoudig te verwerken door het zelfnivellerende materiaal
  • Snel begaanbaar
  • Geschikt als ondergrond voor alle vloeren
  • Efficiënte doorgifte van vloerverwarming

Boersma Beton staat voor:

Persoonlijk advies

Wij geven persoonlijk, deskundig en eerlijk advies en zijn full-service gericht naar onze klanten.
 

Maatwerk

Samen met de klant bekijken we de vraag en bespreken we de wensen om een mooi maatwerk resultaat op te leveren.

Kwaliteit

Onze producten zijn duurzaam, van de hoogste kwaliteit en gecertificeerd. Onze leveranciers geven 20 jaar productgarantie.
 

DE BETONSPECIALIST UIT TWIJZEL

De aannemer van betonprojecten
Wij begeleiden het traject van A tot Z

Vragen over onze producten en diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Boersma Beton is een klein bedrijf waar persoonlijk contact met de klant een belangrijke kernwaarde is. Alleen zo kunnen we u zo goed mogelijk te woord staan en helpen aan een passende oplossing. Heeft u informatie nodig of wilt u een specifieke offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact☎ 06 41745580