Keerwanden

Een nieuwe sleufsilo aanleggen, walbeschoeiing maken of simpelweg een grondwal verstevigen? Keerwanden van beton worden vaak gebruikt in de agrarische sector, maar zijn uiterst geschikt voor andere doeleinden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, afhankelijk van de toepassing. Boersma Beton voorziet in al deze zaken met een uitgebreid aanbod van keerwanden.

Voor welke toepassing zijn keerwanden te gebruiken?

Keerwanden kunnen voor allerlei agrarische en bedrijfstechnische toepassingen ingezet worden. Het bouwen van een sleufsilo voor het opslaan van maïs of kuil is daar een van, maar ook voor het maken van opslagvakken voor andere producten. Het is tevens een effectieve manier om een grondwal te bouwen of te verstevigen. Hierin is het ook voor de particulier is het een aantrekkelijk product.

Welke keerwanden levert Boersma Beton?

Boersma Beton levert in essentie twee verschillende soorten keerwanden. Het gaat om de standaard L-keerwanden en de L-keerwanden met hak. Deze worden voor verschillende toepassingen ingezet. Het belangrijkste verschil is de mogelijkheid of er nog een grondwal achter de keerwand geplaatst kan worden. Een L-keerwand heeft in dat geval genoeg stabiliteit. Mocht er geen versteviging door middel van grond mogelijk zijn, is de L-keerwand met hak een aantrekkelijke optie.

L-keerwand zonder hak

  • L-wand zonder hak 50cm hoog, 50cm breed, 400cm lang
  • L-wand zonder hak 75cm hoog,50cm breed, 400cm lang
  • L-wand zonder hak 100cm hoog, 65cm breed, 400cm lang
  • L-wand zonder hak 125cm hoog,85cm breed, 400cm lang

L-keerwand met hak

  • L-wand met hak 165cm hoog, 110cm breed, 400cm lang
  • L-wand met hak 214cm hoog, 138cm breed, 400cm lang
  • L-wand met hak 264cm hoog, 160cm breed, 400cm lang

 

Boersma Beton staat voor:

Persoonlijk advies

Wij geven persoonlijk, deskundig en eerlijk advies en zijn full-service gericht naar onze klanten.
 

Maatwerk

Samen met de klant bekijken we de vraag en bespreken we de wensen om een mooi maatwerk resultaat op te leveren.

Kwaliteit

Onze producten zijn duurzaam, van de hoogste kwaliteit en gecertificeerd. Onze leveranciers geven 20 jaar productgarantie.
 

DE BETONSPECIALIST UIT TWIJZEL

De aannemer van betonprojecten
Wij begeleiden het traject van A tot Z

Vragen over onze producten en diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Boersma Beton is een klein bedrijf waar persoonlijk contact met de klant een belangrijke kernwaarde is. Alleen zo kunnen we u zo goed mogelijk te woord staan en helpen aan een passende oplossing. Heeft u informatie nodig of wilt u een specifieke offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact☎ 06 41745580